Information

En Inspiration kväll med Mat Tina

Datum: 2020-03-10
Beskrivning

Efter 2019 års personalkväll med "Babben", så bjuder vi in till 2020 års personalkväll på Halmstad Teater Med Tina Nordström "Mat Tina"

Det är en inspirations-och matlagningsföreläsning där Tina pratar mat, glädje och om att våga samtidigt.

Karismatisk och glädjespridande kock som blev "Mat-Tina" med hela svenska folket har föreläsningar om hållbar matglädje.

Tina Nordström blev 2001 "Mat-Tina" med hela svenska folket. Med sin karisma och sina kunskaper har hon inspirerat, lärt ut och underhållit en miljonpublik framför TV-apparaterna om glädjefylld matlagning. Idag ligger hennes fokus på att kombinera hållbarhet med matlagning, och hur vi alla kan bidra till en hållbar livsstil - utan att kompromissa den goda, nyttiga och lättlagade maten.

En Tina Nordström föreläsning förklarar hur matglädje går ihop med hållbarhet, och hur vi bäst kan rusta oss inför framtiden. Tina vill att fler ska se mat och matlagning som en språngbräda för att våga utmana sig själv mer. Med hjälp av modig mat blir vi mindre rädda.​

Plats: Halmstad Teater

När: 10 Mars 2020 kl 18:30 och 2 timmar framåt

Hur: Biljett köpes på Halmstads Tourist center för 150kr inkl. service avgiften. Du har möjlighet att köpa mer än 1 biljett.

 

Biljett köper man direkt på Halmstad Tourist Center, glöm inte att uppge att du jobbar i kommunen. (Man kan inte längre köpa biljett på vår hemsida.) Du har dock möjlighet att köpa din biljett via telefon, ring då 035-120200 – ha ditt kort tillgängligt för du får uppge kortnummer ett s.k. manuellt kortköp. 

 

Biljetten är en värdehandling, och kan inte ersättas om man tappar bort den.