Erbjudande hos ALDRIG ENSAM SHOW


Halmstad Teater den 18 februari kl. 18.30. Som medlem i Personalföreningen Hjärtat går du in och bokar via nedanstående länk till en kostnad av 105 kr inkl. serviceavgift. ordinarie pris 275kr

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam, Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. 

I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv. 

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Kristofer Greczula, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han bland annat framför sin egen You’re Not Alone, den låt som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam. 

Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet. 

 

Läs mer här