Erbjudande hos JACK VREESWIJK & BROLLE SJUNGER CORNELIS


VISOR & GRIMASCHER

Cornelis Vreeswijk - en av våra allra största artister genom tiderna. Få  artister har blivit så folkkära som Cornelis.

Han berörde, fick oss att  skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat  sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar  är mer aktuella än någonsin.  

Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin  pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med ”sin gamla släkting”. Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda  och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.  

För Brolle har Cornelis och hans låtar alltid varit en stor inspirationskälla.  Så pass stor att han 2005 släppte albumet ”En Stund På Jorden” där  han tolkar Cornelis låtar. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publik. Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark. Deras vägar har korsats flera gånger genom åren och alltid har det funnits en önskan om att tillsammans göra  en hyllningsförställning till Cornelis. 

Nu har den äntligen blivit verklighet.  Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar  Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt.  Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på  berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de  skrevs.  Medverkande:  Jack Vreeswijk – Gitarr och sång  Brolle – Gitarr och sång  Love Tholin – Gitarr, bas, klaviatur och cajun Konsertlängd:  2 x 45 minuter

Köp Biljetten: Endast på  Halmstad Tourist Center för att ta del av erbjudandet

När: 19/3 2020 Halmstads Teater

Pris: 425kr inkl service avgift (ordinarie pris 530kr inkl service avgift)