Erbjudanden och Rabatter


Här kommer ett exklusivt erbjudande

Se Shirley Clamp´s kritikerrosade succéshow på Halmstad teater 6 okt

Här kommer ett exklusivt kunderbjudande till dig som vill se Shirley Clamp’s kritikerrosade föreställning den 6 oktober.

Du har nu möjlighet att gå 2 för 1 på föreställningen ”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” - Ta med en vän och upplev en kväll full av humor, livemusik och sång i världsklass.

Föreställningen är skriven av Shirley själv och handlar om en person med en stor röst men lika svajig självkänsla, som trots sin bakgrund ger sig in i en bransch där allt handlar om att bli vald. På scen har Shirley med sig sitt fantastiska femmannaband. Regi: William Spetz

Föreställningen är 2 timmar och 20 minuter lång inklusive 20 minuters paus.

Rekommenderas från 11 år.

Läs mer och se klipp från showen:

https://www.shirleyclampshow.se/

KLICKA på nedan Länk om ni önskar ta del av erbjudandet ”2 för 1” :

http://www.ticketmaster.se/event/HT1006T?CL_ORIGIN=Web2

OBS! Erbjudandet gäller endast för nya bokningar

Här kommer ett exklusivt erbjudande

Du har nu möjlighet att gå 2 för 1 på föreställningen ”No Business Like Show Business”.

Upplev en musikalisk helkväll med det bästa ur musikalernas värld. En kväll fylld av stora röster, känslosamma låtar och personliga berättelser.

The Mamas frontar nyskriven musikalkonsert på Halmstad teater

När musikalkonserten ”No Business Like Show Business” kommer till Halmstad teater den 6 november, är det med The Mamas som publikdragare. Det blir ett otypiskt men spännande möte mellan trions gospelröster och traditionell musikal. Klassiska låtar ur välkända musikaler

Publiken får lyssna till bland annat låtar ur Annie Get Your Gun, Les Misérables, Jesus Christ Superstar, We Will Rock You, Beauty And the Beast, Company och Frozen, men också ytterligare pärlor från ”smalare” musikaler. 

Skånes största musikalstjärnor

Konserten, som ges i två akter, har ett nyskrivet manus av musikal-kompositören Jan-Erik Sääf, och har – förutom mellostjärnorna i The Mamas – lyckats samla den skånska musikal-eliten:

Andreas Eldeen (tenor) – Så som i himmelen, Les Misérables, Jesus Christ Superstar, m.fl. Kim Bergkvist (sopran) – A Little Night Music, The Last Five Years, Hamlet, m.fl. Johan Wikström (barryton) – West Side Story, Blods-bröder, Sweeney Todd, mfl. Kristina Hahne (alt) – Cabaret, Annie, Sound of Music, m.fl.

Föreställningen är 2 timmar och 20 minuter lång inklusive 20 minuters paus.

Läs mer och se klipp från showen:

www.nobusinesslikeshowbusiness.se

KLICKA på nedan Länk om ni önskar ta del av erbjudandet ”2 för 1”:

http://www.ticketmaster.se/event/HTHS0422?CL_ORIGIN=Web1

OBS! Erbjudandet gäller endast för nya bokningar

Korpen Online
Kommunanställdas Fritidsförbund

Nu kan KAF i samarbete med Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet erbjuda onlineträning så att du kan träna instruktörsledda pass vart du än är och när du än vill. Sidan kommer varannan vecka att uppdateras med nya inspirerande pass och kategorier så att du kan välja mellan att köra ditt favoritpass igen eller testa något nytt. Med Korpen Online vill vi inspirera till rörelseglädje både före, under och efter arbetsdagens slut.

Mer info 

ERBJUDANDE från Badlagret Halmstad

 5% rabatt om ni handlar under 10.000:- samt 10% om ni handlar över 10.000:-på redan rabatterade priser Spabad maila eller ring för ert pris

 Gäller juli-oktober vid köp alternativt orderläggning. (gäller ej på spa baden, se då separat spaerbjudande)

Erbjudandet gäller till personal på kommunen

Kontakta butiken på 035158411 alt mail Halmstad@badlagret.sewww.badlagret.se

 uppdaterad 2022-06-28

Erbjudande  Kropphälsan
  • Köp av 3-kort (3 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 10 % rabatt på köp. Gäller för användande under 2 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten.

Köp av 5-kort (5 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 10 % rabatt på köp. Gäller för användande under 3 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten.

  • Köp av 10-kort (10 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 15 % rabatt på köp. Gäller för användande under 3 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten. Det går att köpa 30, 50 och 80 min. massage som behandlingskort. All information går att läsa på Kroppshälsans hemsida www.kroppshalsan.com

Tidsbokning av behandling görs även på vår hemsida www.kroppshalsan.com. På startsidan, mitt på sidan klickar man på knappen ”Boka online” och följer sedan anvisningarna för att boka behandling

gäller till och med 2022-12-31

 uppdaterad 2022-06-28

Blodomloppet

Halmstad OK och Blodcentralen i Halmstad arrangerar årligen Blodomloppet i Tylösand. Syftet är att sprida kunskap om blodgivning och att bidra till en god hälsa.

Som anställd i Halmstads kommun kan man få ge blod under arbetstid, vilket är väldigt bra.

 I år är kommundirektör Mattias Rossköld ambassadör för Blodomloppet i Halmstad och den här veckan blir han blodgivare för första gången. Därför hade det varit extra kul om vi kunde få chansen att lyfta det tillsammans med er.

Vi skulle vilja erbjuda alla anställda en kvällsaktivitet då Mia Ebers berättar om varför hon tycker att blodgivning är så viktigt. 84 blodgivare räddade hennes liv i samband med en förlossning. 

Blodcentralen berättar om hur det går till om man är intresserad av att bli blodgivare, och Halmstad OK berättar om Blodomloppet som arrangeras den 6 september.

Tidigare år har ett antal förvaltningar via sina HISP'are deltagit i loppet och haft tält med gemensam picknick. i samband med loppet. Prata gärna med Elisabeth Bjarneborg på KLF.

https://blodomloppet.se/vara-lopp/halmstad/

Med vänlig hälsning, Stefan Agmarken

Blodomloppet Halmstad

2022-04-08

Rabatt hos Friskis&Svettis Halmstad

Gäller tecknande av träningskort fram till och med 2022-12-31

Vi erbjuder välutbildade tränare som fångar upp var och en på respektive nivå. Alla är hjärtligt välkomna till oss precis som man är. Det är så det är hos oss. Vi erbjuder alla kommunanställda 10% rabatt på vårt Allkort 12 månader.

Medlemsavgift, 200 kr betalas kalenderår och är separerad från träningskortet. Medlemsavgiften och träningskort betalas av anställd/ medlem vid kortköpet. Priser inkl. moms. Anställd visar upp giltigt bevis på anställning. Medlem i förening visar upp giltigt bevis på betald medlemsavgift för kalenderåret. 

Priser gäller vid nytecknande/ förlängning av träningskort” Hoppas få välkomma många av er hos oss. Varmt välkomna!

uppdaterad 2022-01-28

Ta reda på mer


Rabatt hos Sportson

Erbjudandet gäller till och med 2022-12-31

Som kommunanställd har du rabatt på 10% på alla cyklar och 15% på service och reservdelar på Sportson i Halmstad. För att visa att du arbetar i kommunen tar du med dig en lönespecifikation eller motsvarande. Obs! Rabatten gäller på ordinarie pris och inte på redan nedsatta varor.

http://www.sportson.se/halmstad

uppdaterad 2021-10-12.

Till startsidan


Erbjudande från KAF

Här kommer en länk till olika erbjudanden som KAF har till alla medlemmar.

Du kan exempelvis: Flyga luftballong, hyra stuga, gå på bio, bo på hotell m.m

Klicka på länken så kommer du till erbjudandena!

hhtp://kafinfo.se/medlemsformaner/

Erbjudande Scandic hotell 2022

Bra standardpris 930 kr enkelrum , dubbel 1130 kr. Erbjudandet gäller under helger och i mån av plats på Scandic hotellen. Priserna kan variera vid cityläge och väghotell. Gäller till och med 31 december 2022.  Boka genom www.scandichotels.se ange kod: D000037091

Vänliga hälsingar

KAF styrelsen

2022-04-08